Skriveværksteder m. Ordskælv

20.10.20
Nu har du mulighed for at slippe din indre forfatter løs på Husum Bibliotek. Skriveværkstedet 'Ærligt Talt' er et kreativt fællesskab for alle med noget på hjertet - særligt unge mennesker. Både dem, der allerede skriver, og dem, som aldrig har skrevet før. Vi sætter fokus på jeres stemmer og jeres fortællinger ud fra temaet 'Ærlig talt'. -

Du får redskaber til at skrive fængende og til at forbedre din skriveteknik, så dit potentiale som forfatter bliver udfordret.

Du møder bl.a. forfatteren Jeppe Madsen og Liv Ea Felumb Conrad, som vil hjælpe, inspirere og give dig sparring.

Vi afslutter med at producere en fælles publikation. Desuden vil udvalgte tekster komme med i en udgivelse sammen med unge fra fire andre kommuner.

Forløbet sker i samarbejde med forlaget Ordskælv, som har udgivet en række bøger med tekster af unge forfatterspirer.

Vi mødes på Husum Bibliotek hver onsdag kl. 16-18 i oktober og november 2020.

Forløbet er gratis og åbent for alle, men henvender sig særligt til unge. Tilmeld dig ved at sende en mail til bibliotekar Rasmus Riiskjær, j23w@kk.dk

Forløbet kræver ikke forudgående erfaring med skrive. Det vigtigste er, at du har noget på hjertet og lyst til at udtrykke dig og arbejde med dine tekster.

Har du spørgsmål? Så skriv til bibliotekar Rasmus Riiskjær, j23w@kk.dk