Søg på bibliotek.dk

28.06.16
På bibliotek.dk kan du se og bestille alt, hvad der findes på alle offentlige biblioteker i Danmark.

Brug bibliotek.dk når :

• du ikke finder nok materiale i Københavns Biblioteker
  • du ikke kan nå at få materialet fra København  indenfor din interessefrist
  • du vil have leveret danske artikler til din mail

For at bestille bøger på bibliotek.dk skal du være meldt ind som låner på det bibliotek, du vil bruge som afhentningssted.

På bibliotek.dk har du mulighed for at søge specifikt efter bøger, artikler, film, e-materialer, spil, musik og noder.

Herefter kan du yderligere afgrænse efter forfatter, emne, udgivelsesår, sprog m.m.

Her kan du se 7 videoguides á 2 minutter i brug af bibliotek.dk

bibliotek.dk - kort fortalt

Tips til søgning (trunkering, facetter, sortering, detaljer, gem i huskeliste og 0 hits)

Opret bibliotek.dk login (opret login, favoritbibliotek og lånerstatus)