Sommerbogen komnkurrence

SOMMERBOGEN - konkurrence for skolebørn i sommerferien

20.05.19
Igen i år gennemfører vi projekt Sommerbogen i sommerferien fra 14. juni -24. aug. , hvor børn læser og anmelder tre bøger efter eget valg og modtager en præmie. Hvis du skriver din anmeldelse online, deltager du samtidig i en landsdækkende konkurrence om at tømme en Bog&Ide-butik på 5 minutter!

SÅDAN FOREGÅR DET:

• Lån og læs 3 valgfrie bøger (eller e-bøger fra e-reolen GO!)

• Find bogen på www.biblo.dk og klik på ’lav en anmeldelse’ ved hjælp af UNI-Login (skolenummer) - ELLER lav en anmeldelse på papir, som du får udleveret af bibliotekaren på Husum Bibliotek

• De færdige anmeldelser vises til os på biblioteket, og du får et stempel for hver anmeldelse i en folder, som udleveres på biblioteket

• Når du har 3 stempler, får du en gratis bog af biblioteket, en T-shirt og en badge.

Du kan kun deltage én gang pr sommerferie.