Stor fantasy skrivekonkurrence for dig mellem 10 og 18 år

06.09.18
I Bibliotekshuset og på Sundby bibliotek kan du deltage i Herlufsholm Fantasy Bogmesses landsdækkende novellekonkurrence.

Er du vild med fantasygenren og elsker at udfordre dig selv som forfatterspire, så er det nu, at du har muligheden for at deltage i Herlufsholm Fantasy Bogmesses store landsdækkende novellekonkurrence og vinde spændende præmier.

Er du er mellem 10 og 18 år, kan du deltage i novellekonkurrencen.

Konkurrencen er inddelt i tre kategorier: 10-12 år, 13-15 år og 16-18 år.

For at deltage skal du skrive en novelle i genren ”fantasy”, hvor kun fantasien sætter grænser. Du må fortolke genren, nøjagtigt som du vil, blot historien indeholder et element af magi, noget overnaturligt eller fabeldyr.

Du kan deltage fra den 14. august til den 14. september.

Der er flotte præmier på spil.
Alle andenpræmier er gavekort til Bog & Idé, sponsoreret af Langes Bog og Idé i Næstved, mens førstepræmien i hver kategori vinder en tur til Warner Bros Studio i London inkl. rejsegavekort til flyveturen. Vinderne af førstepræmien får sine noveller udgivet af Tellerup på bibzone.dk samt en illustration af grafiker Danielle Finster. De to bedste noveller i hver kategori vil blive offentliggjort på fantasybogmessen den 20. oktober 2018.

• For at deltage skal man skrive en novelle i genren "fantasy".
• Man må fortolke genren, som man vil, bare novellen indeholder et element af magi, noget overnaturligt eller fabeldyr.
• Novellen skal skrives på dansk.
• Novellen må højst fylde 10 A4 sider, med linjeafstand 1½ og bogstavstørrelse 12.
• Novellen skal have navn, alder, tlf. nr., mail, adresse og titel i sidehovedet.
• Gem novellen i et Word -dokument, og gem novellen med samme navn, som din fortælling har. Så har vi lettere ved at finde din novelle mellem hundredvis af andre.
• Din novelle skal sendes pr. mail til Bibliotekshusets børnebibliotekar på fj2i@kk.dk eller til Sundby Bibliotek på anbrix@kk.dk senest den 14. september 2018 kl. 12.

Vinderne får direkte besked senest den 12. oktober.

De indsendte noveller, der ikke holder sig til formen, bliver ikke kvalificeret til at være med i konkurrencen.

Se mere om konkurrencen på http://fantasybogmesse.dk/