Vi ❤ bøger, siger tak for en fantastisk festival!

Se video og billeder fra den netop afsluttede børnelitteraturfestival, Vi elsker bøger.

Fra den 16.-24. marts har alle Københavns biblioteker været fyldt med glade børn og deres voksne, der for første gang har kunnet opleve en bydækkende festival med alverdens aktiviteter samlet under temaet ’Fantastiske fortællinger’.

En perlerække af landets førende børnebogsforfattere og -tegnere, bl.a. Lene Kaaberbøl, Josefine Ottesen, Kim Fupz Aakeson, Adam O., Jennifer Bell, Kenneth Bøgh Andersen og Jan Kjær gæstede festivalen til stor fornøjelse for de fremmødte. Desuden tilbød bibliotekerne en lang række workshops, forældreforedrag, filmvisninger, teateroplevelser og et væld af andre aktiviteter.

Videoen nedenfor er et sammendrag af højdepunkter fra dette års festival – og vi glæder os til endnu flere fantastiske festivaloplevelser i bøgernes verden med jer i 2020!

Se video fra festivalen

Se billeder fra festivalen

Følg med i kommende aktiviteter for børn og familier

Hold øje med kommende familiearrangementer og få inspiration til den den nyeste børnelitteratur -