Vi elsker bøger er klar med årets familieprogram

17.02.22
Endelig kan vi løfte sløret for Vi elsker bøger festivalens store familieprogram! Glæd jer til et brag af en festival fyldt med sjove oplevelser for børn, forældre og bedsteforældre, på dit lokale bibliotek i København.

Find det samlede program som PDF her

Find alle events på Facebook her

Vær med d. 14.-19- marts, når Københavns biblioteker for fjerde gang fejrer børnelitteraturen til byens største bogfest for børn og deres voksne! Her er noget for børn i alle aldre, når jeres lokale børnebibliotek fyldes med sjove og lærerige oplevelser, der åbner bøgernes forunderlige verden og vækker læseglæden hos både store og små. I år får I blandt andet mulighed for at synge med Hr. Skæg, møde en levende ugle, kæmpe mod en ork, plante en barbapapa, farvelægge en kæmpe elefant – og meget, meget mere!

Festivalen foregår på Københavns biblioteker hele ugen fra morgen til aften, men særligt lørdag den 19. marts fra kl. 10-15.00 er der fuldt tryk på festivalstemningen på udvalgte biblioteker i byen. Der er fri entré til de fleste aktiviteter og tilmelding sker efter først til mølle. Find oplevelser, der passer til dit barn i vores familieprogram.

Vi glæder os til at hylde børnelitteraturen sammen med jer!

De bedste hilsener fra
Københavns Børnebiblioteker