Østerbro Bibliotek Anbefaler; Pigerne

12.01.17
Rigtig god debutroman baseret på historien om Charles Manson, og den magt, han havde over sine kvindelige følgere i slutningen af tresserne.

0cm;text-align:justify;text-justify:inter-ideograph">Romanen ses fra Evie Boyds synsvinkel. Hun er en utilpasset teenager, der gradvist kommer ind i det slæng af piger, som har samlet sig om kultlederen Russel og bor på en ranch uden for San Francisco.

0cm;text-align:justify;text-justify:inter-ideograph">Evie bliver draget af pigernes frihed og vildskab, især en, lederen Suzanne, fanger hendes opmærksomhed og kærlighed.

Pigernes aura af frihed og farlig vildskab drager Evie, men det får katastrofale konsekvenser.

”Somme tider længtes jeg så inderligt efter at nogen skulle røre ved mig at jeg blev hudløs af længsel. Jeg så det samme i Suzanne der løftede hovedet som et dyr der får færten af mad, hver gang Russell nærmede sig.”

0cm;text-align:justify;text-justify:inter-ideograph">Til både held og uheld rager Evie uklar med slænget, lige inden gruppen af piger kører afsted for at begå mord for lederen, Russel.

0cm;text-align:justify;text-justify:inter-ideograph">Bogen er Rigtig god debutroman skrevet af den kun 27 årige Emma Cline, baseret på historien om Charles Manson, og den magt, han havde over sine kvindelige følgere i slutningen af tresserne. 

0cm;text-align:justify;text-justify:inter-ideograph"> 

0cm;text-align:justify;text-justify:inter-ideograph">Clines stemme lægger sig op ad den nye generation af kvindelige forfattere fx Miranda July; Den første onde mand, Jennifer Egan; Tæskeholdet banker på og Rachel Kushner; Flammekasterne
for at skrive en kommentar.
Materialer
Emma Cline (f. 1989): Pigerne
Reservér
  • Bog

Pigerne

Af Emma Cline (f. 1989) (2016)
Læs mere
Jennifer Egan: Tæskeholdet banker på
Reservér
  • Bog

Tæskeholdet banker på

Af Jennifer Egan (2012)
Læs mere
Miranda July (f. 1974): Den første onde mand : roman
Reservér
  • Bog

Den første onde mand : roman

Af Miranda July (f. 1974) (2015)
Læs mere
Reservér
  • Bog

Flammekasterne : roman

Af Rachel Kushner (2015)
Læs mere
Spørg biblioteket