3 gode til Godnat (fra 5 år)

Vi anbefaler 3 super gode bøger, med kapitler eller flere afsluttede historier, som giver mulighed for at blive i samme univers i længere tid.

"Godnat og sjov godt" af Lars Daneskov

Vi ender det godt, det er om aftenen de store tanker og spørgsmål popper op. Sådan er det også for Otto, som ligesom andre børn har mange ting han lige må vende inden han kan sove. Heldigvis kan de fleste spørgsmål besvares med en godnathistorie og det er der kommet disse 10 små godnathistorier ud af. 

"Viljetyven" af Jan Kjær

Jan kjær har skrevet en rigtig god fantasyserie til højtlæsning, til de mindste actionfans. En grusom fare truer nomernes verden, og nu må to modige nomer forlade deres trygge skov og drage til menneskebyen Klanaka. Elmo og Noma bliver sendt ud efter hjælp, men kan de klare den store opgave de er blevet givet? De møder både fjender og venner på deres vej og det er spændende at følge deres kamp mod det onde. 

"Saga på eventyr - trampoliner, svømning og en forsvundet tigermis" af Josefine Sundström

Historierne om Saga er hverdagshistorier, som fx Villads fra Valby, som mange børn vil kunne relatere til. Saga er 5 år og bor sammen med sin mor og far i et lille rækkehus. Hun elsker dyr og vil så gerne have sit eget kæledyr - eller en lillesøster eller lillebror. Vi følger Saga i medgang og modgang i disse skønne historier med trampolinspring, en forsvundet kat, badedragtkatastrofer og godnatslik.