3 gode til Halloween

Dit børnebibliotek anbefaler tre skønne bøger som er perfekte til Halloween.

At læse historier sammen kan være et helle i en travl hverdag, der hvor børn og voksne kommer tæt på hinanden og får vendt dagen. Vi har fundet tre gode bud på historier som egner sig specielt godt til lige denne tid på året:

Varulven Viggo: snotfeen og andre gyserrim af Claus Riis.
18 klamme rim, fyldt med gys og snot og slim. Med zombier, monstre og skeletter. En snotfe, en pige der bliver slugt af sin iPad, en mor der er blevet så tynd at hun skal samles som samlesæt, og meget mere.

Jeg vil høre en uhyggelig historie! Af Sean Taylor og Jean Jullien.
Lille monster vil høre en uhyggelig historie, som han selv er en del af. Historien må ikke være for uhyggelig. Hver gang fortælleren begynder en ny historie, synes lille monster, det er for farligt. Han vil selv være den mest skræmmende.

Ulveungen Urds uhyggelige halloween af Stine Josefine Dige, Thomas Hjorthaab.
Ulveungen Urd plager om fredagsslik, men Far Ulf siger nej. Urd går ned i byen, der er befolket af monstre. Urd opdager at det er børn, der er klædt ud; det er halloween, og børnene får slik. Det vil Urd også prøve.

Ulveungen Urd