5.A anbefaler: Sjove bøger

Hvilke bøger er fede at læse, når man er tween og går i 5. klasse? Få svaret her, når 5.A fra Natalie Zahles Gymnasieskole anbefaler forårets bedste læseoplevelser for børn.

Hvad skal du læse, hvis du godt kan lide sjove bøger? Hvorfor er det fedt at læse 'Wimpy Kid'? Hvorfor er 'Kaptajn Underhyler' megasjov? Og findes der bøger om menneskelige antenner?

5.A deler ud af deres gode læseoplevelser og spændende tanker om sjove bøger. Du kan låne alle de anbefalede bøger på eReolen Go og dit bibliotek i København, find dem under hver anbefaling. Er du mere til fantasy, gys eller realistiske bøger? Så tjek 5.A's andre boganbefalinger ud her:

Anbefalingerne

Wimpy Kid - Nok er nok

”Kender du det, når du finder ud af, at en af dine forældre smider en ting ud, der betyder noget for dig? Så læs denne bog. Den er sjov, god og fortalt fra en normal drengs synspunkt. Jeg giver bogen 3 ud af 5 stjerner.”

⭐⭐⭐

- Magnus, 11 år

Ternet Ninja 2

”Jeg vil gerne anbefale denne her bog ’Ternet Ninja 2’. Den er rigtig god, hvis man godt kan lide action. Jeg synes selv, at den er rigtig god og meget spændende, især hvis man har set filmen ’Ternet Ninja’. Jeg giver bogen 5 ud af 5 stjerner.”

⭐⭐⭐⭐⭐

- Eymen, 11 år   

Bogen om verden

”Jeg har valgt den her bog, fordi den er sjov. Jeg får nemlig mange ting at vide om verden. Den er rigtig godt skrevet, så den er nem at forstå. Jeg giver bogen 4 ud af 5 stjerner.”

⭐⭐⭐⭐

Max Vilhelm, 11 år

Karl Smart - parmiddag

”Jeg vil gerne anbefale ’Karl Smart’, fordi den er rigtig sjov, og man tænker bare ’åååå nej’ hele tiden. Man kan både høre den på lydbog, men man kan også læse den som e-bog. Jeg giver bogen 4 ud af 5 stjerner."

⭐⭐⭐⭐

Rebecca, 11 år

Lille Allan 

”Det bliver en sørgelig sommer, når man er helt alene uden sin bedste ven Joku. Men det hele bliver være, når man skal være en menneskelig antenne. Hvis du godt kan lide noget, der er sjovt, skal du læse denne bog. ” 

⭐⭐⭐⭐⭐

Albert, 12 år

Kaptajn Underhyler

”Jeg synes at denne bog er rigtig hyggelig at læse. Man glæder sig til at læse den. Der sker hele tiden noget. Det går meget tit galt for den ikke alt for kvikke 'Kaptajn Underhyler'. Heldigvis har han Jimi og Otto der redder ham til sidst. Jeg giver bogen 3 ud af 5 stjerner.”

⭐⭐⭐

Theodor, 11 År