Bibliotekets brugere er vilde med RBdigital

01.02.18
Politiken bragte d. 23. januar en artikel om bibliotekets populære magasin-database og det sendte download-tallene i vejret

RB-digital er et meget populært digitalt tilbud på biblioteket og artiklen i den landsdækkende avis gjorde, at endnu flere fik øjnene op for basen.

Med den indbydende tekst:

"Har du lyst til at tjekke Vogue Paris ud for at se, hvordan Rihanna tager sig ud som covermodel? Vil du gerne læse det nyeste Wired for at være på højde med den nyeste buzz i techverdenen, eller vil du læne dig tilbage og se verdens smukkeste naturfotografier i National Geographic?" blev flere lokket til at gå på bibliotekers hjemmeside og prøve RB digital for første gang.

På landsplan steg downloadtallene med næsten 2000% og Randers var godt med, med en stigning på 600%.

Ialt er der på landsplan downloadet ialt 183.000 magasiner, og topscorerne blandt de downloadede magasiner er: The Economist, Country Living, Cycling Plus og National Geographic. Der er to danske magasiner med: Datatid og Alt om Data og de har, forståeligt nok, de højeste downloadtal.

Der arbejdes på at få endnu flere danske magasiner med i RB digital. Vi venter spændt!

I RB digital finder du populære udenlandske magasiner indenfor alle emner: Foto, IT, Mode, Økonomi, Boligindretning og alverdens hobby-magasiner og det er magasiner der er både dyre og svære at finde i kioskerne. Magasinerne vil være synlige i RB digital langt før du kan købe dem i kioskerne.

Når du har fundet dine yndlingsmagasiner er det nemt at angive, at du gerne vil have en e-mail næste gang det nye nummer udkommer.

Læs mere om hvordan du får adgang til RB digital her

Oprindeligt skrevet af gh, Randers Bibliotek.