Sådan ser det ud

Børn anbefaler bøger til andre børn

19.07.18
Børn fra 3. klasse på Kirsebærhavens Skole har været på kursus i at lave video-boganmeldelser på biblioteket. 10 af disse børn har givet os lov til at dele deres fine anmeldelser, så andre børn kan blive inspireret til deres sommerlæsning. Download en QR-skanner til telefonen, tag den med på biblioteket og skan koden og se deres film.

Sommerbogen er i fuld gang. Jeres børn kan stadig nå at være med.

Børn fra 1. - 7. klasse kan deltage - både i den nationale konkurrence på Biblo.dk, hvor de kan vinde bøger og måske en iPad & på biblioteket, hvor der er en gratis præmiebog til alle børn, der læser mindst 3 bøger og skriver/filmer mindst tre forskellige anmeldelser inden 25. august. Der er også en ekstra præmie i år, hvor man kan vælge mellem en t-shirt eller en mulepose. Se dem i vinduet ind mod skolen.

Kig forbi biblioteket og hør mere.