Den litterære Tour: Etape 1 - København

30.06.22
Med start i København følger vi ruten til Paris. Ikke på cykel, men med en bog i hånden.

Så er det tour tid igen. Jeg ved, jeg kommer til se én etape og måske et par stykker mere, men jeg lover ikke noget. Til gengæld vil jeg benytte chancen til at læse mig igennem Frankrig, måske siddende på en fransk café i København.

Jeg kommer ikke til at stå langs landevejen i Frankrig med et dansk flag og desværre går turen heller ikke til Paris i år, men når feltet ruller ind i Paris sidder jeg og kigger med. Drømmer du, ligesom mig, om Paris eller Frankrig, kan du måske finde inspiration i dette udvalg af bøger, som på en eller anden måde relaterer sig til de dele af Frankrig (og Danmark) som Touren kommer igennem.

Følg med når vi etape for etape bevæger os gennem den litterære Tour de France

København

Startetapen køres i København, vores hovedstad med de smukke tårne, de mange kanaler og de hyggelige caféer.

København er også en af Europas store cykelbyer, så hvad er mere oplagt end at lægge bog i cykelkurven og cykle ud i dejlige København. Sæt dig på en café med en Café au lait eller slå dig ned i en park med picnickurven fyldt med Brie, Paté de campagne og en sprød baguette.

/Bente, Hovedbiblioteket

Bag om København

Tilmeld dig nyhedsbrevet og bliv klogere på byen

Få fortællinger om Københavns historie, byens huse og livet i hovedstaden