Endnu mere Læsefeber

02.06.21
I den nyeste sæson af Læsefeber kommer du endnu en gang med rundt i læseglædens afkroge. 

Lyt med på Puk Qvortrups Læsefeber og mød både entusiastiske læsere, spændende forfattere og skarpe eksperter, der kan være med til at inspirere til næste læseoplevelse.

Fra forfatterens forvandling til ordblindes læselyst

I anden sæson af podcastserien kommer Puk Qvortrup både omkring køn og krimier, ligesom hun også har besøg af forfattere og eksperter til en snak om læseoplevelsen for ordblinde, stedets betydning i litteraturen og hvordan det går, når forfattere begiver sig ud på de sociale medier.

I forlængelse af vores seneste tema omkring moderskab, vil vi dog her fremhæve afsnittet 'Far i bøgerne'. Ikke faren set fra barnets perspektiv, men den far, der selv beskriver sin rolle og sine oplevelser - som far. Sammen med litteraturforsker Camilla Schwartz leder Puk Qvurtrup efter bøgernes fædre og møder to af dem, nemlig Rolf Sparre Johansson og Rasmus Nikolajsen, til en snak om deres barselsdigte. 

I deres digtsamlinger "Søvn" og "Barnevognshaiku" møder vi to af litteraturens moderne fædre - og podcasten byder ind til en snak om hvordan billedet af faren har udviklet sig i litteraturen - og hvor det mon er på vej hen.

Læsefeber kan findes på eReolen

Du kan også finde alle de øvrige episoder anden sæson af Læsefeber nedenfor, eller der, hvor du normalt lytter til podcasts. Du kan både lytte til dem i rækkefølge fra start til slut, men du kan også springe direkte til det afsnit og det emne, du synes er spændende.

Læs evt. mere om Læsefeber, sæson 2 på eReolen. 

Husk at podcasts er såkaldte blå titler på eReolen, og tæller derfor ikke med i din lånekvote.  

 

Podcasten er produceret af Videnslyd for eReolen.

Tags
Materialer