Flere e-bøger til dig – vi har hævet kvoten på eReolen

01.05.20
Københavns Biblioteker har lukket, men det betyder ikke, at du skal snydes for gode læse- og lytteoplevelser.

Via biblioteket har du adgang til eReolen, som indeholder over 46.000 e-bøger og 17.000 netlydbøger og 700 podcasts fra alle danske forlag. Lige nu og til og med 1. juni har vi forhøjet lånekvoten til 5 e-bøger og 5 netlydbøger. Hvis du ikke før har benyttet eReolen, kan du finde en vejledning her.

Du kan også bruge eReolen GO!, som er et særligt univers for eReolens børne- og ungdomstitler. Her finder du over 16.000 e-bøger, 6.000 netlydbøger og 100 podcasts. Hvis din skole har et samarbejde med biblioteket, kan du logge ind med dit UNI-login og få en frisk kvote på 10 e-bøger og 5 netlydbøger.

Søger du engelsksprogede, digitale titler, kan du bruge eReolen Global, der har et stort udvalg af skønlitteratur og faglitteratur på hjemmesiden og appen Libby. I København er der endda ekstra meget fantasy nu til både nye og garvede læsere af genren

Hvis du er interesseret i at læse aviser og magasiner henviser vi til Pressreader, som indeholder over 7000 udenlandske aviser og magasiner online. Aviserne og magasinerne er fra 120 forskellige lande og på 60 forskellige sprog. Du kan også bruge RBdigital, som giver adgang til et stort antal engelsksprogede e-magasiner, samt et mindre antal danske e-magasiner. Begge e-materialer kan du via bibliotek.kk.dk frit benytte hjemmefra.

God fornøjelse