Forunderlige familier - anbefalinger fra Vi elsker bøger LIVE d. 10/3

10.03.22
Her finder du anbefalingerne og videoen fra Vi elsker bøger LIVE om forunderlige familier d. 10. marts.

Til dette Vi elsker bøger LIVE anbefalede tre dygtige børnebibliotekarer fra Københavns Biblioteker bøger om de mest forunderlige, mangfoldige, fantastiske og seje familier de kender fra børnelitteraturen.

Julie, Julie og Sophie kom omkring de bedste, sjoveste, sørgeligste og smukkeste bøger indenfor temaet.

Du kan bestille alle bøgerne som blev anbefalet til arrangementer herunder.

Se LIVE arrangementet på Facebook her

Om Vi elsker bøger festival

D. 14. - 19. marts afholdes Københavns Bibliotekers årlige festival Vi elsker bøger. Festivalen henvender sig til børn i alderen 0-14 år og deres voksne. I år har festivalen fokus på forunderlige familier i børnelitteraturen gennem booktalks, workshops, højtlæsning, quizzer, skattejagter og læsedyster for hele familien.

Bogliste

Billedbøger