Graphic novels & tegneserier

Er du ikke til de store tykke bøger, så prøv en af de fine grafic novels eller tegneserie fra denne liste

Her finder du de rene tegneserier og de flotte grafic novels, hvor fortælling og illustrationer blandes på fineste facon.

Her er visuelle fortællinger om alt, lige fra portale verdener, over hverdagslivets problemer og glæder til de uhyggelige gode bøger.

Listen "Grafic novels og tegneserier" er udarbejdet af bibliotekar Jette Holmgaard Greibe og illustreret af Lars Horneman.

Du kan finde de fleste af titlerne herunder og bestille dem med det samme eller du kan finde hele listen "Graphic novels & tegneserier" som pdf her

Gys og andre godter

Der er ikke noget, der stikker et godt gys. Når man er lige ved at sove og pludselig ser et eller andet udenfor, så kan man godt vinke farvel til søvnen de næste par timer. Findes der så en bedre måde at bruge tiden på end at læse en uhyggeligt god bog?

Hvad nu hvis? - Historier fra en mulig verden

Hvad nu, hvis hele verden var oversvømmet eller måske styret at aliens? Eller alle voksne med ét blev væk, og ingen anede, hvad der var sket? Uden voksne var verden måske vedre at leve i. Hvis man så ovenikøbet fik verdensherredømmet, så var man da lykkelig ikke?

Hverdagsliv på godt og ondt

Hverdagen er, der virkelig sker. Nogle dage er man meget sammen med sine venner, måske skal man skifte skole og bo et andet sted, eller man mister nogen, man holder af.

Noget at grine af

Et godt grin kan få dagen til at blive meget bedre. Og hvis man ikke lige umiddelbart kan finde noget at grine af, kommer her forslag til bøger, som lover "grine-garanti".