Guide: Fodboldserier for børn

19.08.13
Rigtig mange børn spiller fodbold og mange af disse kan godt lide at læse romaner, som handler omkring foldbold. Her er inspiration til gode læseoplevelser, mens fodboldstøvlerne får en pause.

Denne liste indeholder forskellige romanserier for børn. Alle serierne handler om at spille fodbold og om at være med på et fodboldhold. Fodbold er centralt i alle bøgerne, men der er stor spændvidde i bøgernes indhold, f.eks. foregår TeamZ-bøgerne i år 3002 og der optræder aliens i bøgerne, mens ”FC Englene” og ”Gothic Sports” handler omkring pigefodbold, den sidste af disse er en mangategneserie. Der er også et par serier, som er lidt lettere at læse.

Fodboldromaner for børn

”Fodboldholdet” af Christian Bieniek; ”FCfodboldvenner” af Lars Bøgeholt Pedersen; “FC Panter” af Bengt-Åke Cras; ”TeamZ” af David Fermer; ”Mål” af Luigi Garlando; ”De vilde fodboldrødder” af Joachim Masannek; ”De blå-guledjævle” af Frauke Nahrgang; "Dreamteam” af Glenn Ringtved; og ”FCMezzi” af Daniel Zimakoff. 

Lettere at læse

”F.C.Utopia” af Jørgen Hartung Nielsen; ”Lundeby IF” af Malin Stehn; og ”Ørnene” af Daniel Zimakoff. 

Piger spiller også bold:

 ”FC Englene” af Kirsten Sonne Harild; og Gothics ports af Anike Hage. 

Du kan læse lidt mere om de enkelte bøger på listen nedenfor. Hvis du klikker på forsiden eller på titlen, kan du se om bogen er hjemme eller du kan reservere den.

for at skrive en kommentar.
Materialer