Kick-start din skriveproces

18.02.19
Tilmeld dig det digitale forløb “Kick-start din skriveproces” og kom i gang med at skrive selvbiografisk.

Kunne du tænke dig at skrive en roman eller en biografi? Med vores forløb om det at skrive en biografisk roman får du masser af tips og tricks til at komme i gang. Vi giver dig bøger om teknik, biografiske romaner og praktisk viden om forlag og selvudgivelse.

Du kan bl.a. møde journalist og proceskonsulent Roberta Montanari, indehaver af Bio-Salon, som fortæller om det at skrive

Læs mere og tilmeld dig her

"Kick-start din skriveproces" er en del af Københavns Bibliotekers nye koncept: "Bliv klogere på..." , som er kortere forløb af emails, som udsendes med et på forhånd fastlagt interval. Forløbene vil kunne tilmeldes i dag, i morgen og om et år og en hver ny tilmeldt starter med begyndelsen.

Forløbene kan, som "Kick-start din skriveproces" bestå af litteraturhenvisninger og læseanbefalinger eller det kan være introduktion og viden om bibliotekernes tilbud, f.eks. podcast.