Kulturstationens personale anbefaler...

Cecilie fra Kulturstationen anbefaler en samling bittersjove illustrerede postkortdigte.

Kærestesorg af StineStregen er en samling postkortdigte, som tilsammen fortæller om kærestesorgens mange faser. Med bogens 30 billeder får StineStregen, i en bittersjov tone, illustreret en proces med et væld af følelser, som det i den grad kan være svært at sætte ord på. De forskellige kort trækker på StineStregens egne følelser og erfaringer med forskellige brud, men intet er decideret selvbiografisk. Situationerne og de følelser som postkortene repræsenterer, er på deres egen måde ganske universelle og jeg tror derfor at alle der har oplevet kærligheden, og oplevet tabet af den kærlighed, vil kunne nikke genkende til bogens indhold.
Man skal ikke lade sig snyde af at Kærstesorg er en næsten ordløs bog – for der er masser af indhold, hvis man tager sig tid til at dvæle og synke ned i de mange billeder, og den gradvise udvikling der sker bogen igennem. Tegningerne er desuden fyldt med små detaljer, som ikke nødvendigvis opdages ved første gennemlæsning, hvilket kun er med til at give bogen mere indhold end først anskuet. -Cecilie