Kulturstationens personale anbefaler...

Cæcilie fra Kulturstationen anbefaler en hudløst ærlig og smuk bog.

Jeg vil gerne anbefale ”Året” af Tomas Espedal - en stærk bog om at elske den samme hele livet, selv når kærligheden ikke bliver gengældt og om aldring, desperation og dødslængsel. Jeg-fortælleren har kærlighedssorger og rejser til Sydfrankrig for at gå i fodsporene på Petrarca; se den kirke, hvor han mødte sit livs kærlighed, Laura, første gang og bestige Mont Ventoux. Senere fortsætter rejsen på et krydstogtskib med hans gamle far og tilbage til Norge igen. Undervejs bliver det til mange betragtninger om livet og døden.

Tomas Espedal skriver hudløst ærligt og smukt. Følelserne og stemningerne flyder ud af siderne. Bogen er en rejse ned i livets mange lag og følelser, hvor desperation og ironi går hånd i hånd. En stor læseoplevelse!