Kulturstationens personale anbefaler...

Isaac fra Kulturstationen Vanløse anbefaler en gribende fortælling om frygt og skyldfølelse.

I de fleste kulturer hviler familiens loyalitet over venskab. Selvom Amir ikke identificerer Hassan som sin bror, kan deres bånd ikke være mere broderligt. Amir ser Hassan som en tjener, ikke en ven eller bror, og behandler ham også som en. Amir har en stærk trang til at få folks accept, og det giver Hassan ham, på grund af Hassans urokkelige loyalitet. Amir voksede op i velstand og kender ikke de prøvelser andre har i deres hverdag. Amir skjuler sig fra sine problemer i i imaginære lande og fiktion, og har intet reelt greb om virkeligheden, så han frygter alt. Netop frygten og skyldfølelse er et bærende tema i denne fantastiske og gribende fortælling af Khaled Hosseini med titlen Drageløberen.
/Isaac