Kvinde, kend din investering

Af Københavns Biblioteker
08.03.17
Når kvinder kaster sig ud i aktiemarkedet, får de typisk et bedre afkast end mænd. Bliv klædt på her...

"Flere mænd end kvinder investerer i aktier. Men de kvinder, der kaster sig ud i aktie-investering, klarer sig faktisk bedre end mænd" - sådan siger forfatter og journalist Carsten Engmann Jensen til TV2.

Men det er ikke tilfældigt. Kvinder får som oftest et bedre afkast fordi de handler mindre end mænd, men derimod beholder aktier og opnår en bedre, langsigtet gevinst. Samtidig er de bedre til at sprede deres investeringer i forskellige brancher, ligesom de heller ikke tror de kan 'slå markedet', som mænd ofte har tendens til. Med lidt 'kvindesnilde' er det altså muligt, at opnå et hæderligt afkast på aktier.

Det behøver ikke at koste flere tusinde kroner at komme igang - det er bare at kaste sig ud i det. Læs med her og få masser af gode råd til hvordan du får økonomisk succes.

Knæk og bræk...!