Litteratur til Valentine's Day

14.02.18
Elsker du at fejre Valentines dag, og griber du enhver chance for romantik? Læs med her og kom i den helt rette stemning.

Kærligheden fylder meget i litteraturen. Her har vi samlet en perlerække af romantiske bøger, og der er noget for enhver smag. Der er klassikerne, de erotiske, de søde, de barske og de dramatiske. Der er de stormfulde, de sørgelige, de stille og de smukke, de komplekse og de lettilgængelige. Der er lidt til de yngre, til de mere modne og til dem, der kan lide det hele.

Når Valentine's Day er vel overstået, er det tid til at se frem mod en ny, romantisk begivenhed, for d. 5.-6. maj ser en ny, romantisk litteraturfestival dagens lys. Under navnet "KærLitt - festival for lidenskabelige linjer", fejres kærligheden i "Et overflødighedshorn af bøger, foredrag og samtaler om kærlighed." Læs mere om festivalen her.

Oprindeligt skrevet af Frederikssund Bibliotekerne.