Mangler dine børn inspiration til bøger

22.11.16
På biblo.dk er der bla. boganmeldelser fra børn i hele danmark.

Kampagnen Sommerbogen 2016 resulterede i flere hundrede boganmeldelser fra børn over hele Danmark. Mange børn er endda også fortsat med at anbefale efter konkurrencen, så der er masser af nye og gamle anmeldelser at blive inspireret af.

På biblo.dk er der masser af anbefalinger fra børn i alderen 7-14 år, så mangler du eller din tween inspiration til ungdomslitteratur er der rigeligt at gå i gang med. Se anmeldelserne her

Denne måneds konkurrence:

Dit barn kan også stadig nå at være med i konkurrencen om at tagne en verden hvor alle har det godt.

Der er masser af præmier fra Unicef og Biblo læs mere

Kort om biblo.dk:

Biblo er bibliotekernes online fællesskab for børn

Her kan børn under 14 år dele interesser med hinanden i online åbne grupper. Grupperne kan handle om alt, og de kan oprettes både af børn og bibliotekarer. Hver gruppe handler om noget specielt, som man diskuterer i den gruppe. Vil man diskutere noget andet, kan man enten finde en gruppe, der passer bedre, lave sin egen gruppe eller spørge i gruppen "Spørg Biblo".