Når det skal være let at læse

Dit børnebibliotek anbefaler 6 gode bøger om zombier til læsetræningen

Til læsestarten

I “Zombien Zom - Pas på solen” af Ellen Holmboe skal Zom holde fest for sine venner, men må passe på, for trolden og vampyren kan ikke tåle solen. Desværre går det galt, men heldigvis er naboen en heks og kan hjælpe.

Find flere bøger om zombien Zom her

Til begynderlæseren

For barnet der lige har knækket læsekoden:

I “Silas ser en zombie” af Marie Duedahl ser Silas en film med zombier, selvom hans mor har sagt, han er for lille. Da han skal i seng, kan han ikke sove. Der kommer en zombie - men det er bare mor, der ikke har fået kaffe endnu.

Find flere bøger i serien Lyn 2 her

I “Nazi Zombie Hotellet” af Rune Fleischer viser det sig, at personalet på hotellet er zombier. Så er der kun et at gøre; tæve dem! Bogen er til dig, der kan lide action og humor.

Til den øvede begynderlæser

“Zombie Zoo” af Nicole Boyle Rødtnes er en fantastisk serie. I "Dødt dyr" brød en zombievirus ud for en måned siden, imens Milo var med sin far på arbejde i zoo. Indenfor muren er de i sikkerhed og derfor bor Milo nu i Zoo med sin far og sine venner Samir og Afia. En dag slipper der en zombie ind i Zoo, så Milo og vennerne må kæmpe for at overleve. Bogen til dig, der kan lide spænding og gys.

Find flere bøger i serien Zombie Zoo her

I “Ziggi Zombie” af Iben Harboe følger vi en zombiefamilie, der spiser rådne æg og drikker frisk blod. Historien er sjov, skør og ulækker.

Find flere bøger i serien Læs løs her

Serien Zombie city af Benny Bødker er et zombie mesterværk. I "De dødes by" tror Chris, han er alene, men de døde er blevet til zombier. Chris bliver omringet, men får hjælp af Lea. Spændende historie med flotte og uhyggelige illustrationer. Bogen er til dig kan kan lide gys og spænding - gerne lidt mere uhyggeligt end dine forældre bryder sig om.

Find flere bøger i serien Zombie City her