Noveller til din strandtur

Af Københavns Biblioteker
13.06.17
I udstilling: Se og lån bøgerne fra udstillingen 'Noveller til din strandtur' på Hovedbiblioteket. Sommeren er skudt i gang, og ferietid er som bekendt læsetid. Her er et udvalg af medrivende novellesamlinger til din strandtur, familieferie, charterrejse eller noget helt fjerde. Kort og godt!

Kommentarer

Hvor er der bare mange spændende værker at give sig i kast med.

Nu håber jeg bare at vejret flasker sig, således at der bliver mulighed for både at læse, og male malerier ude i den flotte danske natur :)

Mvh.

Malthe
Galleri ejer - https://mynewart.dk og https://mynewart.se

Hvor er der bare mange spændende værker at give sig i kast med. Så håber jeg bare, at det danske vejr flasker sig - så der både bliver tid til at læse og male nye malerier ude i den flotte danske natur.

De bedste sommerhilsner.

Malthe
Galleri www.mynewart.dk og galleri www.mynewart.se

Tak for noget rigtig godt læsestof. Jeg glæder mig til endnu en sommer på stranden med en masse gode bøger.

I år bliver det blandt andet jeres fine bøger om plakater fra århus mm. De skal tjene som inspiration til min nye plakat shop.

Mvh

Malthe
Ejer af https://minida.dk (salg af plakater online)

Virkelig en god liste. Jeg er selv gået i gang med de "100 klassikere" som skal læses inden man ikke er her mere. Men nogle gange kan det godt gå hen og blive lidt for tørt. Jeg vil helt klart prøve een af disse.

Hilsen https://hellerupfinans.dk

Lækker liste kan ikke vente til næste sommer med en bog og en god standtur med mit hammam håndklæde fra https://www.bohobeach.shop

for at skrive en kommentar.
Materialer
Spørg biblioteket