RBdigital - online magasiner fra biblioteket

23.01.18
Biblioteket tilbyder over 350 af de mest populære magasiner. Nyeste udgave af et magasin udkommer på RBdigital samtidig med den trykte version.

Abonnér på et magasin og få besked når det nyeste tidsskrift er klar, direkte i din indbakke.

Læs mere om RBdigital her

Når du har oprettet dig, kan du hente app'en til at læse magasiner på din tablet i App Store og Play Butikken - søg efter RBdigital.

Som bruger på biblioteket har du også mulighed for at låne digitale tegneserier og udenlandske aviser