Skønne anmeldelser

Af Københavns Biblioteker
08.11.16
På Litteratursiden kommer der hele tiden nye anmeldelser til - vi har fundet seks af de nyeste.

Litteratursiden har vi fundet seks nye anmeldelser af skønlitterære værker. Her er et udpluk.

Enken
'Enken' - Fiona Barton
"Spændende, stærk og utrolig velskrevet debut. En mand mistænkes for en lille piges forsvinden, dør, og tilbage står hans enke. Skjuler hun noget?"

Om hvordan lille Bella døde, om mediernes higen efter at komme først med nyhederne, om politiets arbejde med opklaring af sagen - og ikke mindst om enkens rolle i hele sagen.

'Hundene' - Allan Stratton

Hundene

"Gedigen gyser. Forsiden lover masser af uhygge. I dette tilfælde er det helt berettiget"

På flugt fra hans far flytter Cameron og hans mor ind i et faldefærdigt hus - et hus hvis tidligere ejer blev slået ihjel af sine egne hunde. Ifølge rygtet kan man om natten høre dem gø.

Måske en dag
'Måske en dag' - Colleen Hoover
"Når hjerte rimer på smerte. Hjerteskærende break up historie i en sanselig og meget smuk roman om kærlighedens vildveje og musikkens inderste væsen."

Den musikstuderende Sydney er i et tilsyneladende lykkeligt forhold med Hunter, men en aften bryder verden sammen. Svigt, sorg, glæde, uretfærdighed, forelskede og vrede. En kærlighedshistorie der får alle følelser frem.

'Forfør mig ved solopgang' - Lisa Kleypas

Forfør mig ved solopgang

"Historical Romance. Masser af passion, drømme og lidenskab blandt 1800-tallets herskaber i det idylliske Sydengland."

Win vender efter to år i Frankrig tilbage til England - og kæresten. Men hun kommer ikke alene. Hun tvinges derpå at vælge mellem ægte kærlighed og proforma ægteskab. En skøn, historisk roman.

Hjerneskælv
'Hjerneskælv' - Zenia Johnsen
"Sjov, rørende og alvorlig. Hjerneskælv er en lille bog med stort fylde. Den lægger sig dybt i læserens hoved og kan ikke lige rystes ud igen."

I den eftertænksomme og vedkommende 'postkort' roman, baseret på livet efter en voldsom hjernerystende, formår Zenia Johnsen at fastfryse de øjeblikke der så hurtigt ovre.

'Som du ser mig' - Cora Carmack

Som du ser mig

"En fængslende ungdomsbog om kærlighed og svigt. Det er den første roman af Cora Carmack, jeg har læst, men bestemt ikke den sidste."

I forsøget på at undgå hendes rige forældre og deres evige pres, er Kelsey stukket af. Hun rejser rundt i Europa, hvor hun vælter sig i sprut og sex - ligesom hun også her møder ekssoldaten Hunt, som hun lærer at kende på godt og ondt.

Læs  hele anmeldelsen her.

Hvis du har fået mod på at læse flere anmeldelser, findes der mange flere på litteratursiden.dk. God fornøjelse...