Sommerlæsning for 10 – 15 år

Anbefalet af Bogbusters på Ørestad

I anledningen af at sommerferien endelig er kommet har bogklubben samlet deres bedste bøger. Her er nærmest alt hvad du kan ønske dig af gode fængende bøger, du kan tage med til stranden, i sommerhus eller hvis du skal til udlandet. 
Rigtig god sommerferie fra læseklubben

De gode hverdagshistorier

Her finder du gode bøger om alt med humoristiske til de alvorlige bøger; om hverdagen. som ikke har noget overnaturligt i sig, men gode, dejlige historier, man kan grine eller græde over. 
 

Krimi

Gode krimier skal der til i sommerferien, her er et udvalg der nok skal få dig op ad stolen af spænding eller af nysgerrighed over hvem der gjorde det.
 

#Booktok 

Rigtig mange orienterer sig på tiktok om hvilke bøger der er interessante, det gør flere fra læseklubben også, her er et udvalg over dem der er populære – og der har også sneget sig et par voksenbøger ind.
 

Kærlighed

Stort suk, vi læser mange kærlighedsbøger i klubben. Den mest læste er Heartstopper serien, den kunne vi sagtes læse igen…og igen…og igen.
 

Fantasy

Den absolutte topscorer indenfor genre i klubben er fantasy. De mange universer er noget af det bedste at bevæge sig ind i; langt væk fra virkeligheden og hvor man kan drømme væk i drager, eller feer eller noget helt helt andet. 
 

05.07.22