Vild med Tour de France?

Med dit bibliotekslogin kan du downloade både Tour de France-magasinet, Procycling, Bicycling og flere andre af de bedste cykelmagasiner, i to af bibliotekets mest populære digitale tjenester.

Den 106. udgave af Tour de France løber i år af stablen den 6. juli i den belgiske hovedstad Bruxelles. I alt er 22 hold til start, hvoraf 18 af dem er WorldTour-hold, mens de sidste fire pladser går til tre franske og ét belgisk prokontinentalhold.

I tre uger kan alle med interesse for cykling sætte sig til ro foran fjernsynet og nyde spændingen og dramaet bag Tour de France.

Når der ikke sendes kan du fordybe dig i gode cykelmagasiner eller læse gode cykelbøger.

I RBdigital finder du bl.a. disse cykelmagasiner:

I PressReader kan du downloade det danske "Tour de France magasinet".

Foretrækker du bøger, så har biblioteket også rigtigt mange gode cykelbøger, du kan fordybe dig i. Se med nedenfor.

God cykel-Tour og rigtig god sommer!

Udgivet med inspiration fra artikel skrevet af Ballerup Bibliotekerne.

Oprindeligt skrevet af gh, Randers Bibliotek.

01.07.19