Læsekit - skolestart

Aktuelle bøger for skolestartende børn og deres forældre

Efter sommerferien begynder det nye liv som forælder til et skolebarn i nulte klasse. Her har vi samlet en inspirationsliste bøger som er aktuelle for skolestartende børn og deres forældre.

Læs og snak og leg med alfabetet
Læs de gode billed- og højtlæsningsbøger der handler om skolestart - historier der er gode at bruge som afsæt til en snak med sit barn om forventningerne til skolestarten, hverdagen i skolen og det nye liv som skolebarn. På listen er der også rim -og remsebøger med alfabetet f.eks. Alfabet atlet der lægger op til at lege alfabetet ind med hele kroppen.

Også til mor og far
Der er også bøger, som henvender sig til dig som forældre. Både bøger om hvordan du kan støtte op om dit barns skolestart og bøger med inspiration til den lækre madpakke.

Bestil bøgerne fra listen herunder.

God fornøjelse!

Dit børnebibliotek anbefaler banner smal

Dit børnebibliotek anbefaler
Få anbefalinger til de bedste børnebøger, tips til læsning med dit barn og invitation til arrangementer for børn og familier. Tilpasset dit barns alder.
Nyhedsbrevet Dit børnebibliotek anbefaler udkommer hver måned og holder dig opdateret på Københavns Bibliotekers oplevelser og tilbud til børn og familier.

Inspiration til bøger til den første læsning i nulte, 1. og 2. klasse får du hvis du tilmelder dig aldersgruppen 7-10 år.
Tilmeld dig nyhedsbrevet

26.03.19