Hvem har gemt sig i æbletræet?

27.04.15
Frøs favoritter: En skyggespilsbog - hold denne bog op mod lyset, og opdag hvad der gemmer sig!

Hej min ven!

Min favorit i denne uge er en skyggespilsbog. Det er første gang jeg prøver at læse sådan en. Den er ikke helt som andre billedbøger jeg har læst. I denne bog gemmer der sig overraskelser på siderne, som man ikke kan se hvis man læser den som man læser almindelige billedbøger. Jeg synes den var sjov, for jeg kunne ikke lade være at gætte mig til hvilke dyr der mon skjulte sig, og bagefter kunne jeg så holde siden op mod lyset og se om jeg havde gættet rigtigt. Bogen er fuld af overraskelser, og jeg er forbavset over det mylder af liv der kan være omkring sådan et æbletræ!

Kvæk fra Frø

Hveranden uge fortæller din ven Frø om en af sine favoritter. Frø garanterer gode læseoplevelser for børn og deres voksne!

Lån bogen på biblioteket eller bestil den her.