Lillebitte og mega sej!

06.07.15
Frøs favoritter: de er overalt, man kan ikke se dem og de kan spise alt!

Hej min ven!

Den bog jeg vil vise dig er en meget vigtig bog. Bogen hedder "Lillebitte. Mikrobernes usynlige verden".  Vidste du at der findes væsner der er så små at der kan sidde millioner af dem på en myres følehorn, og at de meget hurtigt kan dele sig og blive til rigtig mange? Det lyder også lidt farligt, det der med at de er usynlige og er overalt og at de kan spise alt. Der er hverken tale om dyr eller planter, man kalder dem mikrober. Der bor flere mikrober på din hud, end der findes mennesker på jorden! Men det er vigtigt at vide, at selvom nogle mikrober kan gøre dig forkølet eller give dig influenza, så sørger de mikrober, der altid bor på og i din krop, for at du har det godt. Og ude i naturen er de verdensmestre i genbrug, de kan spise alt som visner og dør, så nye planter kan gro, så de er altså ret seje!

Hvis du er nysgerrig efter at se hvordan mikroberne ser ud, skal du bruge et mikroskop, eller du kan se på de tegnede billeder af mikrober i denne bog.

Kvæk fra Frø

Frø garanterer gode læseoplevelser for børn og deres voksne!

Lån bogen på biblioteket eller bestil den her.

Reservér
  • Billedbog