Børnelitterær venskabsquiz til påskeferien

31.03.21
Quiz og vind en bogpræmie

I forbindelse med børnelitteraturfestivalen Vi elsker bøger 2021 havde børnebibliotekarerne på Blågårdens Bibliotek lavet en kagemandsquiz med venskabstema, hvor skoleklasser kunne vinde flotte kagemænd til hele klassen. Vinderen blev 4.G fra Blågårds Skole, som fik overrakt præmien forleden. Tillykke - vi håber, den smagte!

Nu er det jeres tur!

Vi elsker bøger-festivalen er slut for i år, men hvis du har lyst til at prøve kræfter med quizzen, har vi lavet en udgave til børnefamilier også. Temaet er stadig venskab i bøgerne, og i stedet for kagemand, er der en lækker bogpræmie på spil.

Download kagemandsquizzen, svar på spørgsmålene, gem og send den udfyldte kagemand til børnebibliotekar Nanna på NS37@kk.dk senest 5. april. Vi trækker en vinder efter påsken, og så hører du fra os, hvis du er den heldige.

Rigtig god påske!

Filer