De nye læsere

29.07.20
Her på Vigerslev Bibliotek er det nu blevet lettere for nye læsere at finde bøger. Vi har opdelt vores letlæsningsbøger i 3 kategorier : Start, Begynder og Øvet.

Start

Det er bøger for børn, som skal i gang med at læse. Her kan det være en god idé at starte med de lydrette bøger, som ofte er bøger med meget få stavelser. Der findes dog også andre gode bøger i denne kategori.

Begynder

Det er bøger for børn, som er klar til at gå videre til de lidt sværere bøger med flere linjer og måske lidt længere ord.

Øvet

Her er der bøger for børn, som nu kan læse større afsnit med flere og længere ord.

De gode læsere

Når de lette bøger virker lette, er børnene klar til at gå videre til resten af børnebiblioteket. Her er bøgerne opdelt i alm skøn (romaner), fantasy, science-fiction, gys og krimi. Også her vil man kunne finde bøger af forskellig sværhedsgrad.

Har du brug for inspiration eller gode råd til at få dit barn til læse?
Spørg på biblioteket.

Husk at det er lettere at få børn til at læse, hvis de selv er med til at finde bøgerne.