Digitalt guld til opgaveskrivningen

10.09.18
Digital hjælp til din opgaveskrivning

Her finder du en række links til hjemmesider og kurser, der kan hjælpe dig med opgaveskrivningen. De er ganske gratis at bruge.Der er tale om korte online-kurser, der både kommer med step-by-step-guide og videoinstruktion. Lige til at kaste sig over fra sofaen eller skrivebordet.

Oversigt over kurserne

Kvalificeret søgning
Dette kursus er henvendt til dig, der har brug for at lave en bedre og mere målrettet søgning.

Digitale kilder til din opgave
Det kan være svært at finde gode gratis kilder på nettet, men her kan dit bibliotek hjælpe dig.

Skil guldkorn fra nonsens
Vi ved godt, at alt på internettet ikke er lige god information. Men hvordan vurderer man, om en kilde er pålidelig, og hvordan forholder man sig kritisk til indholdet?

Find kilder til opgaveskrivning med Mediestream
Introduktion og søgevejledning til Mediestream, hvor du kan finde gammelt dansk avisstof.

Oprindeligt skrevet af Herning Bibliotekerne.