’Et andet sted, et andet liv’: Ny læseklub søger medlemmer

25.02.22
Ny temalæsegruppe med fokus på, hvordan det som mennesker er at være på flugt. Første mandag hver måned kl. 17:30-19 på Øbro Jagtvej Bibliotek, 3.sal.

Gennem litteraturen vil læsegruppen have fokus på, hvordan det er at være flygtning, når dagligdagen og alle følelsesmæssige og økonomiske sammenhænge forsvinder, og familier skilles ad.
Vi kalder læseklubben ”Et andet sted, et andet liv”, og vi har foreløbigt valgt ti romaner, som dækker et bredt udsnit af klassikere og nyere titler. Bøgerne har forskellige kulturelle og tidsmæssige baggrunde, men handler alle om flugt, fattigdom og om at skabe sig en ny tilværelse i et nyt land. På sigt vil vi læse og diskutere endnu flere titler.

Læsegruppen er blevet til på opfordring af organisationen Caritas, der ønskede sig et litterært forum, der stiller skarpt på, hvordan det er som menneske at være på flugt. Vi håber, du vil være med til at skabe netop dette rum.
Interesserede kan skrive til bibliotekar Christine Nederlund: chnede@kk.dk