Går du også i grønt i dag

17.03.17
D. 17. marts fejrer irerne Skt. Patricks day over hele verden, derfor har vi samlet forskellige materialer fra den Irske kultur til dig.

Sankt Patrick er Irands skytshelgen, fordi han  indførte kristendommen i Irland.

Han døde omkring år 461, og har siden været fejret med øl og musik i irsk stil, over alt i verden.

Også i København er  der Skt. Patricks day parade og mange mennesker i byen er klædt i de grønne og orange irske national farver. Det kan du se mere om her

Måske fejrer du også Skt. Patricks Day, men vidste du, at irerne har en fantastisk musik tradition og en masse læseværdig litteratur? Vi har udvalgt noget kendt og noget mindre kendt inden for både musik og litteratur.

God Skt. Patricks Day hvad enten du skal fejre den ude eller hygge dig inde med en god bog og lidt musik.

Få endnu mere inspiration på Litteratursiden