Gør de 20 minutters daglig læsning lige så sjov som Fortnite

25.03.21
Tag din tween med på børneetagen LÆS og gå derfra med stakkevis af gode bøger.

Skal dit barn også læse 20 minutter om dagen, og er dit barns læselyst i skarp konkurrence med Fortnite, Roblox eller TikTok? I Litteraturstrædet på Hovedbibliotekets børneetage kan du og dit barn gå på opdagelse blandt de mange bogudstillinger med populære emner og serier og få den helt rette bog eller bogstak med hjem.

Bogudstillinger og reoler på Børneetagen

Fra læsetvang til læselyst

Det er ikke ligegyldigt, hvad bogen handler om, når dit barn skal fastholde sin daglige læsning. Lad dit barn følge sine interesser. Er dit barn vild med fodbold eller fantasy eller bare helt opslugt af vennerne, så tag udgangspunkt i netop det, når I går på jagt efter den næste læseoplevelse.

I Litteraturstrædet finder I bogudstillinger med/om:

  • Første bind i serien
  • Sjove bøger
  • Venskaber
  • Tegneserier
  • Børnekogebøger
  • Flotte, illustrerede fagbøger om alt mellem himmel og jord
  • Og meget mere!

Pust nyt liv i læsningen

Byt de hjemmevante rammer ud med Litteraturstrædets læsehuler, hvis I trænger til at puste nyt liv i læsningen. Her er huse i flere former og farver, som man kan krybe ind i sammen med en god fortælling. Dit barn kan også slynge sig i de store bogstaver bag Bogborgen!

Læseinspiration direkte i indbakken

Københavns Børnebiblioteker tilbyder også nyhedsbreve med oplevelser og tilbud til børnefamilier samt podcast til forældre, der savner inspiration til hvad der skal læses. 

Læs mere om vores tilbud til børn her på siden.

Et læseunivers for børn

Besøg børneetagen LÆS på Københavns Hovedbibliotek - et læseunivers, hvor børn kan gå på opdagelse og lege sig ind i bogstavernes og bøgernes verden.

Læs mere om etagen og planlæg dit besøg her på hjemmesiden