Mød børneværten Cille

Jeg elsker at stå og tage i mod børn og deres voksne.

Lige når de kommer op med enten rulletrappe eller elevator er nemlig det første møde og alle vores brugere har bare været så glade for at komme op og se den nye etage. Nå det så er sagt, så er det den bedste følelse når jeg kan mærke begejstringen, fra en låner, for en bog jeg har anbefalet, som jeg selv elsker. For mig sker det oftest ved fantasy i Litteraturstrædet. 

En bog fra barndommen

Min yndlingsbog fra min barndomm må være Skammerens datter af Lene Kaaberbøl. Jeg var lang tid om at knække læsekoden, så det var en kæmpe succes for mig at læse "en rigtig bog". Jeg elsker hele serien om Skammerens børn og genlæser den stadig.

Den bedste bog fra hylden

Jeg elsker ALT med Lisa Aisato. Hun er en norsk billedkunstner, illustrator og forfatter og har netop lige udgivet "Livet" som vi har som Galleribog. Historien er en enkel fortælling om livet, hvordan det kan være, eller måske ikke skal være. Bogen er fyldt med Aisatos smukke billeder der understøtter historien hele vejen igennem. Der illustreres normalitet, etnisk diversitet og seksualitet på en virkelig fin måde.

Cilles tips til højtlæsning

Jeg bruger masser af lydord og laver sjove ansigter når jeg læser højt. Man kan roligt sige den samme sjove lyd tusind gange, fordi det bare ikke bliver kedeligt, for barnet vel at mærke :D

Børnevært og meget mere

Ud over børneværtrollen har jeg Kufferthistorier for de mindste og læser højt og viser film i weekenden. Ellers har jeg min faste gang i Biblioteksmaterialer, hvor jeg er en del af logistikken. Det er os der sætter bøgerne på plads, finder reserveringer, arbejder med sorteren, så jeg har godt styr på hvor alt står.

Mange læsehilsener Cille