Mød børneværten Katrine

På børneetagen LÆS kan du lege sprogudviklingen ind

Kom forbi og besøg Op og ned skoven - den kombinerer sprogtilegnelse og leg helt perfekt.

En bog fra barndommen

Liv og Alexander af Tine Bryld åbnede en hel ny verden for mig, og formede mig på mange måder til den jeg er blevet i dag. Trilogien handler om provinspigen Liv, der forelsker sig i den københavnske bz'er Alexander, problemer omkring Livs forældres skilsmisse, og beslutningen om at forlade gymnasiet for at tage til København, hvor hun må lære at stå på egne ben. Bogen står på Young Adult-hylden (ungdomsbøger).

Den bedste bog fra hylden

Jeg vil anbefale ’Momo’, som er en fantasyroman om tiden, materialisme og overforbrug i det moderne samfund. Michael Ende skrev bogen i 1973, men ret sigende for fortællingen vil den altid være relevant. Momo kan og bør læses af alle børn og voksne fra 8 år.

Katrines tips til højtlæsning

Det bedste du kan gøre er at bruge "dialogisk læsning". Få barnet til at genfortælle handlingen - det holder opmærksomheden samtidig med de lærer en masse.

Børnevært og meget mere

Jeg har en kandidat i Biblioteks og informationsvidenskab og så arbejder jeg på Hovedbiblioteket som projektleder

Mange læsehilsener Katrine