Bogforum

Mød dit børnebibliotek på Bogforum

07.11.19
Igen i år har børnene deres helt eget område på Bogforum – og her finder du selvfølgelig Københavns Børnebiblioteker.

På vores stand(B416) kan du møde din børnebibliotekar og blandt andet høre om den kommende børnelitteraturfestival Vi elsker bøger, 2 års-bogen, Børnebogcast, nyhedsbreve og meget, meget mere!

Der vil hver dag være workshops og konkurrencer med fede bogpræmier, så kom forbi og oplev børnebibliotekets magi og mangfoldighed blive foldet ud på årets Bogforum.

Workshops

Fredag: 14.00 - 15.30: Lav elektroniske bogmærker med Martin Krogh fra Skaberværelset Tingbjerg Bibliotek og Kulturhus.

Lørdag: 14.00 - 15:30: Engle –og Nisseværksted/ Tove Krebs Lange

Søndag: 14.30 - 16:00: Åben workshop for børn (fra 5 år) og deres voksne. Kig forbi og lær at lave jeres egen tegnefilm sammen med den gratis app ScratchJr.
Tag gerne jeres egen tablet med eller lån en fra standen. Har I lyst til mere? Hold øje med temaet Den digitale familiebibliotek.kk.dk/digikbh og se om der kommer et arrangement tæt på jer.

NB. Kræver billet til Bogforum