Nyt forløb gør forældre klogere på barnets sprog

04.07.19
Københavns Bibliotekers nyeste digitale forløb gør dig klogere på dit barns sprog samt hvad og hvordan, I kan læse sammen.

Når børn oplever at læse med deres voksne fra en tidlig alder, giver det børnene de bedste forudsætninger for udvikling af sprog, læseevner og ikke mindst læseglæde.

Københavns Biblioteker lancerer nu et forløb, der skal gøre sprogstimulering og læsning lettere for forældre med børn i alderen 0-1 år. Her kan man få let og hurtigt læst info om børns sproglige udvikling ledsaget af børnebogsanbefalinger, læsetips og inspiration til mere læsning til den voksne.

”Vi håber forløbet kan være en inspiration og hjælp til forældre, der nysgerrige på barnets sprogudvikling og  ønsker anbefalinger, der er lette at gå til. Indholdet er kogt ned, så man får den allervigtigste viden om sit barns sprog – og kun viden, der er understøttet af forskning,” forklarer Amanda Sandegaard, der er specialist i børns sprog og litteratur og har skrevet forløbet.

Forløbet består af fire mails, som du modtager over en periode på ca. seks uger. Hver mail giver indblik i de afgørende faser af barnets sproglige udvikling med tips til gode bøger, som du kan bestille direkte via mailen eller finde på dit bibliotek.

Du kan allerede nu tilmelde dig forløbet for de 0-1-årige og skrive dig op til det efterfølgende forløb om de 1-3-årige, der er på vej. På sigt lanceres flere forløb, så alle aldersgrupper er dækket helt op til skolealderen.

Tilmeld dig

Tilmeld dig forløbet ”Fra sprog til bog: 0-1 år”

Skriv dig allerede nu op til forløbet "Fra sprog til bog: 1-3 år”, der er på vej

Tilmeld dig også nyhedsbrevet for børnefamilier og få besked om aktuelle nyheder og arrangementer