Opera for alle

06.08.19
Er du vild med opera? Eller blot nysgerrig på hvad det er for noget? Se vores nye digitale forløb

I dette forløb fortæller Sanne, inkarneret operanørd, og Mikkel, seriøs begynder, om opera.

De fortæller om komponister, operaer og perioder, samtidig med at de deler ud af deres personlige oplevelser og kommer med sjove og interessante anekdoter, du ikke finder i programmet til den næste opera, du skal høre.

Er du begynder, vil du sætte pris på Mikkels crash kursus for begyndere og er du mere hard core, vil Sannes brede og lidt nørdede viden helt sikkert interesserer dig.

Forløbet strækker sig over syv uger, og hver uge modater du en mail med spændende viden om opera. Samtidig giver Sanne og Mikkel dig links til bibliotekets samling og e-materialer, som vil give dig oplevelser for både øjne og ører.

Er du så klar til Opera? Så tage på en rejse sammen med Verdi, Wagner, Puccini, Sanne og Mikkel og opdag eller genopdag de store operaer.