Skattejagt i Sydhavnen
Foto: Andreas Mortensen

På jagt efter Den Gyldne Bog

- En coronasikker skattejagt med Sydhavnens perler

For nyligt blev en gammel boks gravet op på Vestre Kirkegård. Boksen tilhører Sydhavnens Bibliotek, men har været forsvundet siden 1976, hvor et par smuglere stjal den. I boksen lå Den Gyldne Bog, som er en vigtig bog om Sydhavnens historie. Desværre var boksen tom, og Den Gyldne Bog er derfor fortsat forsvundet.

Heldigvis har smuglerne efterladt en række ledetråde, der leder til Den Gyldne Bogs skjulested. Ledetrådene er spredt ud over hele Sydhavnen på en ca. 7 km lang rute.

Deltag i skattejagten, ved at møde op foran Karens Minde Kulturhus. Det er gratis at være med.

• 21. december kl. 10-16
  • 22. december kl. 10-16

Der er belønning til de første 100, der hjælper!

OBS:

• Det er en god idé at medbringe en smartphone med kamera, så man kan tage fotos af ledetrådene.
  • Vi opfordrer til, at I møder op med mennesker i jeres vanlige sociale boble.

Skattejagten er støttet af Kgs. Enghave Lokaludvalg.