Til daginstitutioner og skoler

Læs mere om hvilke aktiviteter Vi elsker bøger festivalen har til skoler og daginstitutioner

Til daginstitutioner:

Vi elsker bøger har også masser af tilbud til daginstitutioner i hverdagene, bl.a. teater, højtlæsning, workshops filmvisning og meget mere.

For at høre mere om, hvilke aktiviteter for daginstitutioner, der findes på bibliotekerne tæt på jer, så kig på listen nedenfor og skriv til børnebibliotekaren fra jeres bydel:

Til skoler:

Med 30+ arrangementer til skoleklasser i løbet af de fem hverdage under festivalen er det bare at slå jer løs! Til skoler tilbyder vi en lang række spændende forfattermøder med Anne Sofie Hammer, Maria Jarjis, Manu Sareen, Thomas Brunstrøm, Kasper Hoff og Thorbjørn Christoffersen (illustrator).

Vi tilbyder også et særligt forløb til skoleklasser som vi kalder ”bøger der vil dig noget – seriøst.” Her møder eleverne en forfatter som har skrevet en bog om noget, der kan være svært at tale om fx mobning eller køn og seksualitet. I dette spor kan I møde Sarah Engell og Tomas Lagermand Lundme. Arrangementerne er designet til børn i alderen 12+ og har særligt fokus på at skabe en dialog med eleverne. Der vil således muligvis være en workshop eller et quiz-element i forlængelse af foredraget.

For at høre mere om, hvilke aktiviteter for skoler, der findes på bibliotekerne tæt på jer, så kig på listen nedenfor og skriv til børnebibliotekaren fra jeres bydel: