Verdenskunstnere i din stue fra biblioteket

16.11.17
I Qello Concerts findes mere end 1500 koncerter og musikdokumentarer og de kan ses på PC, tablets, smart TV mm.

Qello Concerts tilbyder online adgang til mere end 1500 fuldlængde  koncertfilm og musikdokumentarer. Her findes optagelser med de største kunstnere tilbage fra 1920'erne og til nu, og indenfor mere end 30 forskellige musikgenrer.
Musikfans kan nyde koncertoptagelser i god kvalitet med kunstnere som Bob Dylan, Bob Marley, Lady Gaga, Barbra Streisand, Queen, Pink Floyd, Beyoncé, Bruce Springsteen, Billy Joel, Paul McCartney, Blake Shelton, David Bowie, Willy Nelson, Nirvana, Pavarotti, B.B. King, Muse og Elvis Presley.

Du skal oprette en profil på siden på samme måde som hos RBDigital og dette login giver 30 dages adgang til Qello Concerts på alle platforme, hvorefter man igen skal logge ind via biblioteks hjemmeside. Profil login bruges til login i apps mm.
Man får mail fra Qello når de 30 dage er ved at udløbe og man kan gå ind på bibliotekets hjemmeside og forny.

Kom i gang her

Teknisk:

Qello kan ses på de fleste devices som telefoner og tablets og desuden på TV med bl.a. Apple TV, Playstation, Roku, Chromecast, Amazon Fire TV og Sony.