Vi elsker bøger - Københavns børnelitteraturfestival

I år hylder vi børnebøgernes vakse varyler, skønne skarnsunger, små spilopmagere og kække kanaljer. Følg med her på siden!

Vi elsker bøger og vakse varyler

Mød en masse skønne skarnsunger, små spilopmagere og kække kanaljer, når Vi elsker bøger er tilbage med børnelitteraturfestival fra d. 23. – 29. marts 2020. I år hylder vi børnebøgernes vakse varyler ved at omdanne bibliotekerne i København til velkendte boguniverser med spræl i Du kan bl.a. opleve Iqbal Farooqs, Rasmus Klumps, Pippi Langstrømpes, Cirkelines, Vitellos univers og mange, mange flere.

Vi er i gang med løbende at lægge arrangementerne op på hjemmesiden her og på facebook/vielskerboegerkkb

Vi glæder os til at se jer på Københavns Biblioteker til marts!

Mvh. Børnebibliotekarerne

Vi elsker bøger er en børnelitteraturfestival med fokus på at fejre litteraturen og læselysten hos børn og bidrage til gode læseoplevelser.

Festivalen arrangeres af Københavns Biblioteker og henvender sig til børn i alderen 0-12+ år samt deres voksne.

Festivalen er i år støttet af Statens Kunstfond, Nordea-fondens lokalpulje og Københavns Kommune