Brugernes dom - de bedste e-materialer

Af Københavns Biblioteker
27.12.16
Brugerne har talt - eller klikket, og vi har samlet de mest brugte e-materialer i 2016

Københavns Biblioteker tilbyder adgang til en lang række e-materialer, der tæller alt fra e-bøger, tidsskrifter om historie, erhvervsliv og biologi til film, musik og meget andet.

I anledningen af at året nu går på held, har vi samlet de mest populære e-materialer i 2016.
Måske finder du dine yndlings på listen - ellers kan det være, du bliver inspireret til nye og spændende materialer.

God fornøjelse - og godt nytår!
------

eReolen - eReolen er bibliotekernes tilbud af danske ebøger og netlydbøger, både skønlitteratur og faglitteratur, til børn og voksne.

PressReader - PressReader giver adgang til mere end 5000 udenlandske aviser fra 100 lande på 60 forskelige sprog. Avisen kan læses i PressReader samtidig med, at papirudgaven udkommer i hjemlandet - og længe før den trykte avis lander i København.

Filmstriben - På Filmstriben kan du se film på din pc og din mac. Der er spillefilm og dokumentarfilm, film for børn og voksne. Borgere i Københavns Kommune kan se tre film om måneden.

Gyldendals røde ordbøger - Gyldendals røde ordbøger online er en online-udgave af Gyldendals ordbøger, Gyldendals store røde ordbøger og udvalgte fagordbøger og dækker adskillige sprog.

Zinio - Zinio består både af populære ”bladre-magasiner” og mere hardcore fagtidsskrifter og spænder bredt fra The Economist til National Geographic, Cosmopolitan, Country Living og Rolling Stone. Biblioteket tilbyder næsten 350 af de mest populære magasiner.

Infomedia - Infomedia er en stor avisdatabase med artikler i fuldtekst fra en lang række danske aviser. Artiklerne går tilbage til ca. 1990 - for enkeltes vedkommende tilbage til 1985

Ebook Central - Ebook Central indeholder ca. 120.000 ebøger fra mere end 180 forlag om stort set alle emner. De fleste er på engelsk. Mange er på højt niveau, og mange er velegnede til opgaveskrivning.